På gång

Nyheter och andra erbjudanden m.m.


Introduktion till Balansträning - ett kurstillfälle.

Erbjudande! Just nu: 200 kr (ord 295 kr)

 

Ett kurstillfälle för dig och din hund med grundläggande information, säkerhetstänk samt balansövningar som utgår ifrån era fysiska behov. 

 

Ni kommer att få göra lite olika övningar och testa på olika typer av balansprodukter. Tidsåtgång ca 35-40 min. 

Erbjudande gäller t.o.m siste februari 2019.

Självträning på vattenlöpband

Nu drar vi igång självträning på vattenlöpband, alltså utan hjälp av hundfysioterapeut.

Passande för de som vill friskvårdsträna sin hund eller för de som behöver träna vidare efter det att första grundläggande rehabiliteringsträningen är klar. 

 

Först krävs det minst 2 tillfällen med hundfysioterapeuten.  Detta för att se att du klarar av att hantera själva löpbandet (water treadmillen) och att du förstår hur du skall lägga upp och utöka din träningsplan. Här är det en förutsättning att du fixar att ha koll på din hund samtidigt som du kör löpbandet. Det går givetvis jättebra att ha med en extra hjälpreda i samband med träningen. 

 

Då detta är precis i uppstartningsfasen så kommer lediga tider för självträning vara tillgängliga samtidigt som de ordinarie tiderna för rehabilitering och annan friskvårdsträning sker. Så till en början kommer du inte att vara helt själv i lokalen utan kan komma och be om hjälp om det behövs.

(Generellt så har vi öppet mellan 12.00 och 18.00 de flesta vardagar!)

Massageerbjudande!

Just nu håller jag på att utbilda mig till hundmassör. I utbildningen ingår 120 dokumenterade praktiktimmar. Så passa på att nyttja detta förmånliga erbjudande!

Boka 3 tillfällen - betala bara för ett!! Pris för tre gånger blir alltså 450 kr. I denna behandling ingår dessutom en muskulär undersökning... Efter det så inleds massagen i den mån av vad hunden 'orkar'. Hela behandlingen tar ca 45 min upp till 1 timme. Intresserad? Anmäl dig och din hund via formuläret under 'Kontakt'. Märk ditt intresse med Massageerbjudande!

c/o Uppsala Hunddagis

Bergsbrunnagatan 3

753 23 Uppsala

072 - 214 96 92

Kontakt


Öppettider


 

Måndag - Fredag: 12:00 till 18:00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt

Övriga tider efter överenskommelse.

© Copyright. All Rights Reserved.

HUNDERIET REHAB

En fullutrustad rehabiliterings- och friskvårdsanläggning med bl.a. Water Treadmill, medicinsk laser, 4 leg check och vibrationsplattform...